Zejd Rexhepi: Koalicioni Alternativa & Aleanca për Shqiptarët – frymë e fuqishme bashkëpunuese

Zejd Rexhepi: Koalicioni Alternativa & Aleanca për Shqiptarët – frymë e fuqishme bashkëpunuese

“Jemi në komunikim të vazhdueshëm me partnerin e koalicionit.

Koalicioni Alternativa & Aleanca për Shqiptarët ka frymë të fuqishme dhe të zëshme bashkëpunuese”, ka thënë Sekretari i Përgjithshëm i AlternAtivA-s, Skender Rexhepi – Zejdi, në emisionin “Enter” në TV Shenja.