Xhamia përfshihet nga flak ët e mëdha, por mrekulli ndodh: Të gjithë janë mirë, Allahu është i madh!

Xhamia përfshihet nga flak ët e mëdha, por mrekulli ndodh: Të gjithë janë mirë, Allahu është i madh!

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Fl ákë masive kanë përfshirë xhaminë 139-vjeçare në qytetin Durban të Afrikës së Jugut, raporton Al Jazeera.

Digjet xhamia 139-vjeçare në Afrikën e Jugut - Abc News

S hkaku për zjá rrin në xhaminë “Grey Street” nuk dihet ende, ndërsa nuk është raportuar për vík tima.

Zjarrf ikësit arritën që ta vënë zjarrin nën kontroll brenda dy orësh.

Xhamia me strukturë historike mund të akomodojë deri në 7000 besimtarë, dhe njihet si një ndër xhamitë më të vjetra dhe më të mëdha në hemisferën jugore.

Më e vjetra, digjet xhamia 139-vjeçare në Afrikën e Jugut (VIDEO)