Woow: Qeni shpëton foshnjen nga vdekja e sigurtë, e mrekullueshme (VIDEO)

Woow: Qeni shpëton foshnjen nga vdekja e sigurtë, e mrekullueshme (VIDEO)

Nje ngjarje shumë interesante ka ndodhur dje dhe mrekullisht ishte duke u incizuar me kamer.
Nje qen reagon shumë shpejt kur e sheh se nje bebe ishte ne rrezik nga treni
Qen shum i menqur dhe fantastik, shikoni në video cfar ben ai, e mahnitshme.