Vjehrri e kishte shum te madh, un nuk mund ta duroja, por ai i pa meshirshem…

Vjehrri e kishte shum te madh, un nuk mund ta duroja, por ai i pa meshirshem…

Vjehrri ishte shume i suksesshem dhe me duhet ta pranoj qe me ka ndihmuar shume ne rrugetimin tim drejte suksesit si mua ashtu edhe te gjithe juve qe po ja u tregoj historine time dhe keshillat e vjehrrit tim LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE MERRJA NUMRIN KSAJ BUKU.ROSHES