Visari i ikë debatit me Zekën

Visari i ikë debatit me Zekën

Polemika mes Visar Ganiut të BDI-së dhe Zeqirija Ibrahimit të AlternAtivA-s, nuk ka të ndalur.
Ditë më parë pas polemikave në lidhje me betonimin e Çairçanes në komunën e Çairit, ka reaguar Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa.

Ibrahimi në reagimin e tij, kishte kërkuar debat televiziv me Ganiun e BDI-së, i cili në përballjen me Zekën e Alternativës i ka ikur debatit.

Çuditërisht, Visar Ganiu nga paniku i madh ndaj përballjes me Zeqirija Ibrahimin, kishte gabuar edhe drejtshkrimin shqip.
Ndaj këtij gabimi drejtshkrimor, Ibrahimi ishte talluar me Ganiun: ” O djalë, mësoe shqipen!