VIDEO/ – VËLLAU I SULEJMAN REXHEPIT QANI REXHEPI E SHA NË RËNDË ADEM JASHARIN

VIDEO/ – VËLLAU I SULEJMAN REXHEPIT QANI REXHEPI E SHA NË RËNDË ADEM JASHARIN

SHOKUESE – Vellau i Sulejman Rexhepit Qani Rexhepi e shane rende Adem Jasharin dhe thote se kush i ka thene atij te vdese per Kosove transmeton news33.tv.
Në videon që publikon Zoran Bozhinovski rruges duke shkuar per te mare mirenjohje nga OVL UCK e Kosoves, kenaqen me muzike serbisht ne veture dhe e shaj ne e fyejn e re nde Adem Jasharin, duke thene se kush i ka thene aty me vd eke per Kosove. /shiko videon më poshtë/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=954112085043098&id=100013329454961

Behet fjale per udheheqesit e Medreses Isa Beu ne Shkup e konkretisht vellaun e sulejman rexhepit, Qani Rexhepi.

Degjenerim, tallje dhe perbuzje me Vlerat e UCK-se.
Ne video jane, Qani Rexhepi vellau i Mulla Sules dhe njeherit edhe shef i medreses, Kadri Krasniqi i punesuar ne medresen isa beu, Bekim Dibrani dhe Fevzi Jakupi.

Duke shkuar ne prishtine tek zyrat e OVL-UCK-se qe te marin mirnjohje per vellaun tjeter te Sulejman Rexhepit Avdyl Rexhepi i cili ka punuar gjate viteve 80-90 ne Ministrin e Puneve te Brendshme te maqedonis dhe jua ka djegur shpirtin shum shqiptareve nga maqedonia dhe kosova, shkruan Zoran Bozhinovski