VIDEO/ Të Qeshura Dhe Të Lumtura, Pa E Ditur Tmerrin Që Po Vinte Poshtë Këmbëve Të Tyre

VIDEO/ Të Qeshura Dhe Të Lumtura, Pa E Ditur Tmerrin Që Po Vinte Poshtë Këmbëve Të Tyre

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Një mjeke dhe një infermiere po bisedonin dhe qeshnin midis tyre pasi u larguan nga puna në një klinikë mjekësore, pa e ditur se toka poshtë këmbëve të tyre do të shembej. Trotuari ku ato po qëndronin, ra duke krijuar një gropë të madhe. Kamerat e sigurisë kanë kapur momentin tronditës.Dr Suzan Kuday Bal?k dhe infermierja Ozlem Duymaz ishin të pavetëdijshme për atë që i priste pasi mbaruan ditën e punës rreth orës 4 pasdite me orën lokale. Ngjarja u regjistrua të enjten në qytetin turk të Dijarbakir.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do..

https://www.youtube.com/watch?v=9eoARJeg15E&feature=youtu.be