VIDEO / Fjalimi i fundit i Ndokës, përpara se të ekzekutohej

VIDEO / Fjalimi i fundit i Ndokës, përpara se të ekzekutohej

9 Dhjetor, 2017
Aktualitet

Aleksandër Ndoka u ekzekutua sot në Lezhë me armë zjarri para banesës. Ai ka qenë anëtar i Këshillit Bashkiak të Lezhës, ndërsa Report Tv ka siguruar edhe diskutimin e fundit të tij në mbledhje para 4 ditësh.

Aleksandër Ndoka u zgjodh në 2015 anëtar i Këshillit Bashkiak të Lezhës në siglën e “Partia Rruga e Lirisë”.

Ai ngrinte shqetësimin në mbledhje se disa kryetarë fshatrash nuk janë paguar prej disa muajsh, ndërsa nuk kanë dorëzuar vulat e vjetra dhe nuk janë njoftuar për të marrë rejat.

Ky ishte diskutimi i tij i fundit në mbledhje, pasi mbrëmjen e djeshme u ekzekutua para banesës.

Mos humbisniLajmi për vdekjen e një të riu shqiptar në Islandë ka tronditur miqtë e të …