V.rau Vjehrrën Me ‘lëngun Magjik’ Dhe E Rrëfeu Te Hoxha, Nuk Ua Merr M.endja Si Duket Sot Nusja Që Do Marrë D.ënimin E Madh (FOTO) - Lajme-Javore