Ushtrimi më i çuditshëm që është parë në palestër sportive (Video)

Ushtrimi më i çuditshëm që është parë në palestër sportive (Video)

Të pranishmit në një palestër sportive, që nuk tregohet se ku ndodhet, janë habitur me të riun që praktikonte një ushtrim të çuditshëm.

Madje, ai ishte i kënaqur dhe dukej se po ka sukses, pasi tërë kohës shikohej për pasqyre, transmeton Telegrafi.

 

“Tërë kohën kam ushtruar gabim, tash e tutje do t’i mbajë peshat sipër dhe vetëm ta dridhi trupin” ka qenë një nga komentet e shumta.

Videoja e postuar në një llogari në Facebook, ka marrë shumë pëlqime për vetëm një kohë të shkurtër.