U Mëson Shqiptarëve Si Ta Bëjnë Në Krevat, E Reja Shqiptare Degjeneron Meshkujt: Ata Duan Të Shkojnë Te Mjeku Dhe Ta Rrisin Atë… - Lajme-Javore