U mbyt teksa po lahej në lumin Buna me familjarët, gjendet trupi i 13 vjeçares

U mbyt teksa po lahej në lumin Buna me familjarët, gjendet trupi i 13 vjeçares

Gjendet trupi i 13 vjeçares së mbytur në lumin Buna disa ditë më parë. Kanë qenë forcat polumbare të policisë së Shkodrës të cilat pas 4 ditësh kërkime kanë bërë të mundur gjetjen e trupit të saj

Gjendet trupi i 13 vjeçares së mbytur në lumin Buna disa ditë më parë.

Kanë qenë forcat polumbare të policisë së Shkodrës të cilat pas 4 ditësh kërkime kanë bërë të mundur gjetjen e trupit të 13 vjeçares.

E mitura me inicialet Z.L është mbytur para 4 ditësh në ujërat e lumit Buna në afërsi të fshatit Oblike të njësisë Ana e Malit. 13 vjeçarja po lahej me familjarët dhe papritur ka humbur jetën në lum.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe