U Ekz Ektuan Nga Kushëriri Për Ka Nabis, I Vuri Fla Kën Parcelës/ Ambulanca Mbërrin Në Malësi Të Madhe, Merr Trupat E Pajetë Të Vilson Cutaj Dhe Klement Pepaj - Lajme-Javore