Tuchel tregohet realist: Nuk e humbi PSG, e fitoi ai…

Tuchel tregohet realist: Nuk e humbi PSG, e fitoi ai…

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Tuchel tregohet realist: Nuk e humbi PSG, e fitoi ai….“Jam shumë krenar. Unë i kam thënë skuadrës tashmë se jam krenar. Humbja ështëgjithmonë ndjenja më e keqe. Por unë kam pashë një nale midis dy skuadrave që meritonin absolutisht të luanin këtë nale”

“Ishte një udhëtim me një mijë emocione, një udhëtim me cilësi dhe mentalitet. Nee bëmë këtë udhëtim së bashku .Pashë një ekip me një mentalitet gjithmonëfantastik”.“Kemi pasur shumë shanse për të tuar. Ndoshta na munguan detaje, na mungoifati, efektiviteti. Përveç kësaj, cilësia e Manuel Neuer ishte edhe një herë epabesueshme. Nuk humbi PSG, toi Neuer!”.