Tra.gjike! Ishin ne nje dasem! Koronavirusi i m.err jetën çiftit shqiptar brenda dy ditësh

Tra.gjike! Ishin ne nje dasem! Koronavirusi i m.err jetën çiftit shqiptar brenda dy ditësh

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Dy ditë më parë një 57-vjeçare nga fshati Pataqan i Epërm i Rahovecit, h umbi jetën si pasojë e Covid-19. Ndërkohë ditën e sotme ka hu mbur jetën edhe bashkëshorti i saj, i inf ektuar gjithashtu me koronavirus. Lajmi u bë me dije nga kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, i cili tha se i ndjeri ishte humbi b etejën me Covid-19 në moshën 70-vjeçare. Va rrimi i tij do të bëhet sot në orë 19:30.

Latifi deklaroi:

Po është e vërtetë. Va rrimi është sot në 19:30. Pensioner është i lindur në vitin 1950, pra 70-vjeçar. Ndërsa bashkëshortja e tij ka ndërruar jetë pardje dhe ka qenë e vitit 1963, që të dy kanë qenë të konfirmuar me Covid por sigurisht kanë pasur edhe së mundje dhe probleme të tjera shëndetësore.
Para dy javësh çifti ka marrë pjesë në një dasmë, nga ku edhe dy shohet se mund të jenë infektuar.