Tha që meshkujt shqiptarë s’janë gjë në shtrat, konkurrentes së Përputhen i ndodh e papritura!

Tha që meshkujt shqiptarë s’janë gjë në shtrat, konkurrentes së Përputhen i ndodh e papritura!

Ritvana dhe Argjendi zhvilluan takimin e tyre të parë në Përputhen. Dyshja u shprehën se takimi shkoi shumë mirë mes tyre dhe sigurisht që do të ketë edhe takime të tjera mes tyre. Por pas transmetimit të takimit të tyre pati një debat në studio.Njëri prej djemve e pyeti Ritvanën në lidhje me një deklaratë që kishte bërë në prapaskenë, ku shprehej se meshkujt shqiptarë nuk janë gjë në shtrat.

Pas kësaj në rrjetet sociale kanë vërshuar komentet negative ndaj saj duke e “kryqëzuar” për deklaratën.Për më tepër shihni disa prej komenteve.