SPECIALE- Një grup njerëzish e nxorën nga uji sirenën pasi ajo kishte nge.cur në rrjetë. Shikoni pamjet e veçanta /VIDEO

SPECIALE- Një grup njerëzish e nxorën nga uji sirenën pasi ajo kishte nge.cur në rrjetë. Shikoni pamjet e veçanta /VIDEO

SPECIALE- Një grup njerëzish e nxorën nga uji sirenën pasi ajo kishte nge.cur në rrjetë. Shikoni pamjet e veçanta /VIDEO

Ata kishin dalur si gjithmone per te eksploruar ne det te hapur, kur pa pritmas e pane se diqka kishte mbetur ne rrjete. Kur e pane u habiten nga ajo qe doli….…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…