SKANDAL/ Teologu shqiptar nga Shkupi “turpëron” hoxhën Shefqet Krasniqi

35BA9506 FC3B 49FC 9F9D 60250EC46EAE

Musa Lamallari, i njohur më shumë si Tim Shkupi, është një teolog shqiptar nga Shkupi i Maqedonisë së Veriut.

Ai është kritik në debatet për fenë islame dhe është mjaft kritik ndaj ecurive që ndërlidhen me keqpërdorimin e fesë për qëllime të pastra politike.

Ndërkohë i ftuar në një emision, Tim Shkupi, ka befasuar me deklaratën e tij për shokun e tij te ngushte, hoxhën Shefqet Krasniqin.

Shkupi tha se Shefqet Krasniqi ka thënë që “urina është më e pranuar se alkooli” Tim Shkupi: Shefqetin e kam pas në shkollë dhe nuk ka pirë kurrë alkool.

Ai thotë se urina është më e pranuar se alkooli në islam, prandaj ai të pijë urinën un po pi raki më mire.