Si dy pëllumba, Klea dhe Elgiti kapen “mat” korridorëve të Pallatit të Kongreseve duke… /Foto

Si dy pëllumba, Klea dhe Elgiti kapen “mat” korridorëve të Pallatit të Kongreseve duke… /Foto

Ajo është një prezantuese e suksesshme, ai një kompozitor hitesh muzikore.

E tani, Klea dhe Elgiti duket se nuk ndahen më nga njeri-tjetri…

Kjo foto e shkrepur mbrëmë në finalen e ‘Kënga Magjike’ sjell dyshen në sinkron me njëri-tjetrin, të dy të veshur me të zeza…dhe me dashuri pa kufi për njëri-tjetrin.