Si duken jashtëtokësorët?

Si duken jashtëtokësorët?

Ekspertët tregojnë pse kontakti i parë me ta do të na befasojë dhe pse ata nuk do të duken si insekte.

Bisedat rreth dukjes së alienëve ka mbajtur fëmijët, producentët e filmave dhe shkencëtarët kureshtarë për dekada, shkruan DailyMail.

Nëse ata ekzistojnë, a duken pothuajse të ngjashëm me ne, apo ata kanë një pamje përtej imagjinatës sonë?

Përgjigja për këtë pyetje në të vërtetë varet në mënyrën se si ne mendojmë se punon evolucioni në nivelet më të thella.