Shpirt A Ke? La Djalin Disa Muajsh Dhe Vajzën I Mbylli Në Shtëpi Dhe Vetë Iku Të Bënte Qejf, I Gjejnë Fëmijët Duke… Nuk Dihet Se Kanë Qëndruar Vetëm - Lajme-Javore