Shokoi shqiptarët/ ” Ti je q*rë me Nojën”, dalin detaje të tjera për Margaritën nga Shkodra që bëri për spital të renë: Mbi krevat hapte tufa me…

Shokoi shqiptarët/ ” Ti je q*rë me Nojën”, dalin detaje të tjera për Margaritën nga Shkodra që bëri për spital të renë: Mbi krevat hapte tufa me…

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Margarita Gjoni është vajza nga Shkodra e cila dh unoi dhe kër cënoi ashpër Brisilda Rrokun, pasi kjo e fundit kishte shkuar me partnerin e Gjonit, Nojën.

Videot e rën da, me pre sion dhe dhu në ndaj Rrokut kanë marrë reagime të shumta nga një numër i lartë shqiptarësh. Gjoni, që nuk kursen sharjet dhe kër cënimet ndaj të resë, duket se paska edhe një marrëdhënie të mirë me paratë duke postuar edhe euro në Facebook.

Siç shihet edhe nga një foto, Gjoni ka hapur mbi krevat tufa me 100 dhe 50 euro, i ka fotografuar e më pas e ka publikuar foton në coverin e Facebook-ut.

Nuk dihet ku i ka siguruar Gjoni këto para , pasi ende nuk ka informacion se ku ajo ka qenë e punësuar.