Shkëndija shfaqet e mbuluar, vetëm për muajin e Ramazanit

Shkëndija shfaqet e mbuluar, vetëm për muajin e Ramazanit

Këngëtarja e kolme nga Peja, pothuajse mbulohet për çdo Ramazan dhe kështu ka bërë edhe këtë vit

Ajo në disa paraqitje në Instagram ka treguar se është mbuluar derisa po vazhdon që të postojë foto ku thërret për besim në këtë rrjet social.

“Nga kjo qetësi shpirtërore ikin njerëzit? Nga ky kuptim jetësor ikin njerëzit!

S’ka dyshim që ti i furnizon të gjitha krijesat, por dritën e udhëzimit vetëm atij ku dëshiron ti ja dhuron o i lartësuar je o Ja Rabi Allah”, ka shkruar ajo.

Ajo ka vazhduar edhe më thënie të tjera si:

“Përjetimi i jetës së kësaj bote,ndaj asaj të ardhmes, nuk është asgjë! Et Tevbe”, ka shkruar ajo.

Shiko Fotot: