Shëtiti gjithë botën por Mozzik nuk gjeti askund si Ferizaj!

Shëtiti gjithë botën por Mozzik nuk gjeti askund si Ferizaj!

Ishte vetëm një djalosh kur Mozzik filloi të hulumtojë aftësitë e tij në rep në qytetin e Ferizajt.

I ftuar këtë të shtunë në Prive, Mozzik iu përgjigj pyetjeve të fansave në rubrikën e Prive, “Kutia e Pyetjeve”.

Një nga fansat e pyeti reperin se çfarë mendon për Ferizajn dhe se a kishte mbështetjen e bashkëqytetarëve të tij.

Dhe për këtë pyetje, Mozzik pati një përgjigje shumë të bukur!

Ndiqni përgjigjen e tij në videon e mëposhtme./Prive/