Sfida më e re në Instagram ka fiksuar VIP-at dhe sapo na fiksoi edhe neve

Sfida më e re në Instagram ka fiksuar VIP-at dhe sapo na fiksoi edhe neve

Sfida më e re në Instagram ka fiksuar VIP-at dhe sapo na fiksoi edhe neve

Kush nuk ka pasur probleme me humorin këtë vit? Duket se 2020-a është e mbushur me të papritura dhe është e pamundur të mos e kemi përjetuar ndryshe çdo muaj që prej fillimit të këtij viti. Në fakt, sfida më e re në Instagram ka të bëjë pikërisht me këto ndryshime humori që dashur padashur na kanë shoqëruar të gjithëve, sidomos në periudhën e izolimit nga pandemia.

Ishte aktorja e famshme Reese Witherspoon, e cila fillimisht përdori nga një foto që përshkruante humorin e saj për çdo muaj të 2020-ës. Ndërsa njerëzit e kthyen këtë më pas në një sfidë që po i fikson të gjithë, duke filluar nga të famshmit e deri te përoruesit e thjeshtë të Instagramit.