Sa herë t’ju thotë gruaja hiqe barkun tregojini këtë histori/ Burri ra në pus, por ngeci në mes, barku i madh i shpëtoi jetën

Sa herë t’ju thotë gruaja hiqe barkun tregojini këtë histori/ Burri ra në pus, por ngeci në mes, barku i madh i shpëtoi jetën

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Sa herë t’ju thotë gruaja hiqe barkun tregojini këtë histori/ Burri ra në pus, por ngeci në mes, barku i madh i shpëtoi jetën
Burri 28-vjeçar tha që po zhvendoste mbeturinat në pus dhe rrëshqiti duke mbetur në pus.

Së paku gjashtë zjarrfikës u bashkuan me forcat për ta tërhequr atë nga pusi i betonit, transmeton lajmi.net.

Një burrë është tërhequr nga një pus pasi ak sidentalisht ra brenda dhe u bllokua. Videoja e shpërndarë në mediat sociale kineze tregon 28-vjeçarin, i cili identifikohet me mbiemrin Liu, të b llokuar në hapjen e pusit në tokë, duke ekspozuar trupin e tij të sipërm l akuriq.

Ai mbetet i qetë dhe i mban krahët të kryqëzuar ndërsa zja r rfikësit mbërrijnë në vendngjarje me litarë dhe mjete të tjera shpë timi.

Të paktën gjashtë njerëz bashkohen me forcat për të ngritur Liu ndërsa tre vullnetarë mbajnë me litar për ta ndaluar atë të rrëshqasë nëpër pus.

Familja tha që pusi ishte përdorur me vite, por pasi të thahej ata kishin vendosur ta mbushni