Rriti dy luanë, shikoni çfarë i ndodh gruas zvicerane kur i takon pas 7 vitesh

Rriti dy luanë, shikoni çfarë i ndodh gruas zvicerane kur i takon pas 7 vitesh

Një video gati e pabesueshme po qarkullon në internet. Bëhet fjalë për një grua zvicerane e cila pasi kishte rritur 2 luanë kur ishin të vegjël, pas 7 vitesh shkon t’i takojë dhe mbetet e emocionuar nga reagimi i tyre.

Të dy luanët kanë reaguar me gjithë dashurinë e tyre duke e përqafuar dhe “puthur” gruan me mall. Ajo ka mbetur e mallëngjyer nga ky reagim pasi është gati e pabesueshme se si një kafshë si luani të ketë një sjellje gati më njerëzore se vetë njerëzit. Për më tepër shihni videon.