Rrëshqitja në pjesën anësore të shkallëve lëvizëse, e la me dhimbje të mëdha (Video)

Rrëshqitja në pjesën anësore të shkallëve lëvizëse, e la me dhimbje të mëdha (Video)
Freddie Andrews pasi ka pirë disa gota me birrë, ka vendosur të rrëshqiste nëpër pjesën anësore të shkallëve lëvizëse, të një qendre tregtare në Londër.

Pasi goditi me pjesën intime kutinë për emergjenca, 22-vjeçari u përplas edhe për një tabelë metalike dhe ra në anën tjetër, transmeton Telegrafi.

Derisa ai po përjetonte dhimbje të mëdha, miqtë e tij vetëm qeshnin dhe nuk kishin si ta ndihmonin. /Telegrafi/