Roberti e pranon se ka tentuar të ikë nga konviktet në ditën e parë të karantinës

Roberti e pranon se ka tentuar të ikë nga konviktet në ditën e parë të karantinës

Këngëtari, Robert Berisha në emisonin “Dicka po Zihet” në RTV21 ndau me shikuesit eksperiencën e tij në karantinë në Qendrën e Studentëve.

Ai madje shfrytëzojë këtë paraqitje për të kërkuar falje lidhur me ankesat që ka bërë në ditën e parë të karantinimit.

Tha se ditën e dytë kushtet janë përmisuar dhe aty i ka kaluar mirë 17 ditë.

Por, Roberti ndau edhe një “sekret”, me shikuesit.

Ai bashkë me Rinor Hykollin qysh në ditën e parë kishin tentuar të ikin nga konviktet, por nuk kishin arritur.

Shiko Videot: