Rashela i heq të gjitha, pushimet në bregdet

Rashela i heq të gjitha, pushimet në bregdet

Rashel Kolaneci është padyshim vajza që në fare pak kohë daljeje televizive tërhoqi vëmendje me format e saj “bom-bastike”.

E diskutuar dhe e përfolur që nuk i ka të vetat, sërish Rashel vazhdon t’i reklamoj linjat e saj.

Së fundmi ajo ka publikuar disa foto nga pushimet në bregdeti dhe duket bukur…

Gjithsesi ju lëmë të shijoni fotot e saj: