Pushime në kohërat e koronavirusit, pamje nga plazhi i Durrësit

Pushime në kohërat e koronavirusit, pamje nga plazhi i Durrësit

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Ndërkohë që e gjithë bota është përfshirë nga pandemia e Covid-19, edhe pse tashmë stili i jetesës ka ndryshuar për këdo, njerëzit po përpiqen që të ruajnë zakonet e jetës “normale”.

Për të shmangur të gjithë stresin që ka shkaktuar kjo pandemi, turistët, vazhdojnë të bëjnë jetën e tyre dhe nuk kanë munguar pushuesit edhe në bregdetin shqiptar.

Më poshtë paraqiten disa fotografi të shkrepura ditën e sotme në zonën e Malit të Robit, në Durrës.