Pse kërkohet dhe sa kushton legjendari “Nokia 3310” ditët e stome!

large 6970840d 61a8 108b 0ad1 f15e16a102bc jpeg

Pse kërkohet dhe sa kushton legjendari “Nokia 3310” ditët e stome!

Mund t’ju duket çmenduri të dëgjoni se dikush është i gatshëm të paguajë mbi 1000 euro për një iPhone të ri, por disa njerëz nuk hezitojnë të paguajnë 2000 euro për iPhone-in e parë që nga viti 2007.

Një Motorola DynaTAC 8000X i vitit 1983 mund të arrijë mbi 400 € dhe nëse mbani një Nokia 3310 të vjetër, tani vlen 300 €.

Për ato para, ia vlen të gërmosh nëpër sirtarë.