Prekese: Pak kohe me pare vajza i dha ushqim ketij femije, i cili pastaj i shpetoi jeten ne s.pital / VIDEO

Prekese: Pak kohe me pare vajza i dha ushqim ketij femije, i cili pastaj i shpetoi jeten ne s.pital / VIDEO

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Dikur në një fshat të vogël jetonte një djalë i varf ër me emrin Kato, ai punonte në rrugë dhe bënte ndonjë punë, pasi duhej të fitonte para për shkollë dhe qira, dhe gjithashtu ndihmonte nënën e tij për të blerë ushqime.
Një ditë, ndërsa bënte rutinën e tij të përditshme, ai ishte shumë i lod hur dhe i ur itur. Ai shikoi në drejtim të furrës më të afërt, ku ata po shesin tufa të shijshme, ai dikur i shijonte, dhe me të vërtetë i pëlqyen shumë. Ai donte të blinte disa tufa, kështu që vendosi të hyjë në furrë. Kjo ishte ajo që ai e meritonte pas ditës së tij të gjatë në punë.

Tek dera, ai ndaloi për një moment dhe kontrolloi xhepat e tij nëse kishte ca para. E kuptoi që ai kishte vetëm një monedhë. Stomaku i tij lypte ushqim, por djali nuk kishte para të mjaftueshme për të blerë madje edhe pjesën më të vogël të bukës.

Kështu që, ai vendosi të vazhdojë të shkojë pa ushqim, por ur ia e tij e mundoi atë dhe ishte aq e fortë sa vendosi të bëjë diçka që e bëri atë të ndjehej tejet i tu r pë ru ar dhe i tur për u ar. Por uria e e g ër e shtyu të kërkonte ushqim në shtëpinë tjetër.