PërPuthen/ Ada: Nuk flas me familjen sepse…(VIDEO)

PërPuthen/ Ada: Nuk flas me familjen sepse…(VIDEO)

Mentaliteti dhe komentet e shumta të njerëzve nëpër rrethina është shpesh një problem për konkurrentet pjesëmarrëse në programin e dashurisë “Për’Puthen”.Kujtojmë se në puntatën e sotme ishte Tola ajo që rréfeu dhímbjen e madhe që po përjetonte për faktin se vëllai i saj nuk komunikonte më me të vetëm për faktin se kjo e fundit u bë pjesë e një programi të tillë dashurie.

Bukuroshja nga Skrapari, e cila jeton në Tiranë, Iriada rréfeu ditën e sotme se prindërit e saj nuk e kanë mbéshtetur në këtë hap kaq të madhe që ajo ka hédhur, duke u bërë konkurrente në “Për’Puthen”.

Por siç shprehet edhe ajo vetë “Unë e di se thellë, thellë prindërit më ndjekin dhe më mbështesin në cdo puntatë televizive pavarësisht se nga komentet e të afërmve dhe vendit ku jetojnë e kanë të vështírë të pranojnë një fakt të tillë.”

Sipas opinionistit Arjan Konomi, një fenomen i tillë gjendet shpesh tek ne dhe jo vetëm në zona rurale por edhe në qytete të mëdha si Tirana, e cila pretendohet të jetë metropol.Janë njerëzit ato të cilët nuk pranojnë dot faktin se tashme jemi ne vitin 2021 dhe duhet të ecim me hapin e Europës dhe të dalim nga ai mentalitet që na ka zhytur aq thellë, ndàj edhe programe të tilla televizive kanë një numër kaq të madh ndjékësish por edhe paràgjýkimesh.