Përplaset keq pas ngjitjes në dhjetë metra lartësi, fajin ia lë këpucëve të rrëshqitshme (Video)

Përplaset keq pas ngjitjes në dhjetë metra lartësi, fajin ia lë këpucëve të rrëshqitshme (Video)

Damien Pullinger është ngjitur me sukses në muret paralele të një shkolle, që nuk dihet se ku ndodhet, por humbi kontrollin dhe u përplas për toke.

Fajin për këtë dështim, ai ia ka lënë këpucëve të rrëshqitshme, që ia pamundësuan të kalonte në anën tjetër, transmeton Telegrafi.

Megjithëse ka shpëtuar me lëndime të lehta, fakti që nuk kishte mjete mbrojtëse, ka mundur edhe t’i kushtonte me jetë, andaj nuk rekomandohet të provohet ndonjë ngjitje e njëjtë.