PËRL-ESHJE NË MES TË POLICISË DHE QYTETARËVE PARA KUVENDIT TË KOSOVËS

PËRL-ESHJE NË MES TË POLICISË DHE QYTETARËVE PARA KUVENDIT TË KOSOVËS

Forcat e Policisë së Kosovës janë duke u përballur me disa qytetarë para ndërtesës së Kuvendit.

Protestuesit kanë tentuar që të futen brenda oborrit të Kuvendit të Kosovës.

Grumbullimi i qyetarëve ka filluar qysh nga fillimi i seancës./Gazeta Sinjali/