Përdhunoi Nipin E Tij 8-Vjeç, Jepet Masa E Sigurisë Për Belul Kokollarin: Është Montim

Përdhunoi Nipin E Tij 8-Vjeç, Jepet Masa E Sigurisë Për Belul Kokollarin: Është Montim

I arrestuari si i dyshuari për përdhunimin e nipit, 45-vjeçari kosovar Belul Kokollari njihet me masën e sigurisë në Gjykatën e Beratit.

Nën masa të rrepta sigurie, është sjellë mbrëmjen e sotme pranë ambjenteve të Gjykatës së Shkallës së Parë Berat 45-vjeçari Belul Kokollari.

Në një seancë që ka zgjatur vetëm 5 minuta, Kokollari është njohur me akuzën e ngritur ndaj tij nga prokurorja A.Papajani si dhe me masën e sigurisë “arrest në burg” të dhënë për të në mungesë, masë që i është komunikuar nga gjyqtarja Matilda Llangozi.

Pasi ka dëgjuar akuzën, mësohet se Kokollari ka thënë vetëm “është një montim” dhe më pas policia e ka nxjerrë nga salla dhe e ka shoqëruar drejt ambjenteve të IEPV-së Berat.

Ndaj 45-vjeçarit rëndon akuza e “marrëdhênieve seksuale ose homoseksuale me të mitur”.

Ai u arrestua mesditën e sotme në pikën kufitare të Morinës,duke ardhur për Shqipëri.

45-vjeçari nga Prizreni Belul Kokollari u akuzua nga nipi i tij 8-vjeç se kishte abuzuar me të seksualisht një muaj më parë, kur ai me nënën kishin shkuar për pushime tek daja në Prizren.