Pasagjerja ng.ec në tualet, avioni bën ulje em.ergje.nte

Pasagjerja ng.ec në tualet, avioni bën ulje em.ergje.nte

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Një fluturim i United Airlines ndërroi drejtim në mes të ajrit pasi një pasagjere u bl lo k ua në një tualet.

Avioni që po udhëtonte nga Washington në San Francisco, u d et yru a të bënte një ulje em er gj ent e në Aeroportin Ndërkombëtar të Denver të mërkurën.

Vendimi u mor pasi dera e tualetit nuk po funksiononte dhe një pasagjere kishte mbe tur brenda.

Gruaja u nx or nga tualeti pas uljes em erg jen te pa l ën di me.

Foto e një mekaniku që përpiqet të hapë derën e tualetit është publikuar nga një pasagjer.

Pasagjerët thanë se gruaja n ge ci në tualet për rreth një orë.