Pas postimeve ir.onizuese të Sindit, Arjani publikon videon…

Pas postimeve ir.onizuese të Sindit, Arjani publikon videon…

Pas postimeve ir.onizuese të Sindit, Arjani publikon videon…

Ish-konkurrentja e cila u bë e njohur nga “Për’puthen” ka ironizuar herë pas here opinionistin e programit, Arjan Konomi, me të cilin ka pasur mjaft debate..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…