Pas lirimi nga karantina, Qendra e Studenteve ka një njoftim

Pas lirimi nga karantina, Qendra e Studenteve ka një njoftim

Për afro tre muaj Qendra e Studenteve ka shërbyer si vend i karantimit të personave të ardhur nga vendet e jashtme.

E nga e premtja e javës se kaluar konviktet janë boshatisur.

Qendra e Studentëve ka njoftuar studentët, të cilët ishin banues të konvikteve e që nuk kanë tërhequr gjësendet e tyre një gjë të tillë mund të bëjnë nga data 3 mars e deri me 5 mars..

“Njoftojmë studentet banuese të konviktit nr.VI se pas pastrimit dhe dezinfektimit të këtij konviktimund të vijnë dhe të bëjnë tërheqjen e gjërave të tyre personale.

Duke u bazuar në rekomandimet e IKSHPK-së të gjithë studentët obligohen që të jenë të pajisur me masa mbrojtëse (maska dhe doreza).”, thuhet në njoftim.