Para se të nisnin turnin, policët u ngrohën duke u ndeshur me topa bore (Video)

Para se të nisnin turnin, policët u ngrohën duke u ndeshur me topa bore (Video)

Moti i ftohtë dhe me borë që po mbretëron në Londër nuk i detyroi tre policë të hyjnë dhe të nxehen në vetura. Ata qëndruan përjashta një parkingu, që të ngrohen duke u ndeshur me topa bore.

Në fakt, ata nuk janë të vetmit që luajtën sikur fëmijë, pasi ishin parë edhe një patrullë tjetër që sfiduan borën në të njëjtën formë, transmeton Telegrafi.

“Trajnimet speciale” është dëgjuar duke thënë dikush në sfond, për tretmanin që bënë ata para se të nisnin turnin.

VIDEO