Pamje me pullë të kuqe! E moshuara i k ap duke e bë rë mes rrugës dhe po ulë rinin sa kishin në kokë, ajo shkon u b ie me d ër rasë nga b*t hët: Si nuk u vjen zor o të…

Pamje me pullë të kuqe! E moshuara i k ap duke e bë rë mes rrugës dhe po ulë rinin sa kishin në kokë, ajo shkon u b ie me d ër rasë nga b*t hët: Si nuk u vjen zor o të…

Dy të rinj të paduruar mund të thuhet janë ka pur mat duke e bërë me njeri-tjetrin në mes të rrugës afër shtëpisë së një gruaje të moshuar.

Gruaja e moshuar nuk ka mun dur ta durojë atë që ka parë edhe u ka shkuar me de rrase nga pas dhe i ka dë buar duke u thënë të degjeneruar si nuk ju vjen zor.

Kjo ngjarje ka ndodhur në qytetin Stavropol në rajonin jug-perëndimor rus të Krai Stavropol. Videon e dy të rinjve e ka bërë një fqinj i gruas së moshua, i cili nuk mundi t’i rezistonte dot pa qeshur asaj skene.

Gruaja e moshuar e quajtur Irina e ka qëlluar nga të pas met burrin derisa sa ai është çuar bashkë me të dashurë e tij dhe ka ikur.

Videoja e tyre ka bërë xhiron e botës, kurse gruja e moshuar ka thënë se ajo kishte dalë jashtë, pasi nuk po duronte dot të bërtiturat e femrës dhe burrit që po e bënin afër shtëpisë së saj.