Oh Z.OT/ Paketon burrin e vd.ekur në valixhe, gruas i ndodh e pa.pritura ne aeroport

Oh Z.OT/ Paketon burrin e vd.ekur në valixhe, gruas i ndodh e pa.pritura ne aeroport

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Oh Z.OT/ Paketon burrin e vd.ekur në valixhe, gruas i ndodh e pa.pritura ne aeroport
Një grua dhe vajza e saj janë ndaluar në Aeroportin e Mynihut, pasi disa oficerë gjetën sk.eletin e një burri të vde.kur në valixhen e tyre.

Gruaja 74-vjeçare nga Armenia po udhëtonte me vajzën e saj 52-vjeçare nga Greqia në Jernvan me një ndalesë transit në Mynih.

Gjatë ndalimit, zyrtarët gjermanë të doganave zbuluan një kuti të pazakontë prej druri në një prej çantave, e cila rezultoi të përmbante një ske.let njeriu. Gruaja e moshuar shpjegoi se burri i saj u va.rros në vitin 2008 pranë shtëpisë së çiftit në Selanik të Greqisë dhe tani po kërkonte të riatdhesonte kockat e tij, për t’u va.rrosur në Armeni, në vendin e tij të lindjes.

Pas kësaj dëshmie, zyrtarët gjermanë u bindën se gratë nuk kishin kryer asnjë kr.im dhe i lejuan që të vijonin udhëtimin e tyre.