O Zot ku po shkon kjo botë? Vëllai kap vëllanë e vogël dhe e bën me të, kurse i afërmi i filmon brenda kasolles Një ngjarje e rëndë ka tron ditur ishullin e Rodosit në Greqi.

O Zot ku po shkon kjo botë? Vëllai kap vëllanë e vogël dhe e bën me të, kurse i afërmi i filmon brenda kasolles Një ngjarje e rëndë ka tron ditur ishullin e Rodosit në Greqi.

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

O Zot ku po shkon kjo botë? Vëllai kap vëllanë e vogël dhe e bën me të, kurse i afërmi i filmon brenda kasolles
Një ngjarje e rëndë ka tron ditur ishullin e Rodosit në Greqi.

Sipas asaj që raportohet në mediat greke, thuhet se një djalë 18-vjeç ka ka pur me force dhe e ka bere vëllanë e tij më të vogël, 13-vjeçar.

Ka qenë nëna e djemve e cila ka den on cuar djalin e saj 18-vjeçar për ngjarjen e rëndë të ndodhur. Sipas denonci mit të gruas, fëmijët kanë probleme mendore, ndërsa ngjarja në fjalë është ishte filmuar nga një tjetër i afërm i familjes, 47-vjeçar. Ngjarja ka ndodhur ne nje kasolle.