O Zot i madh pse ma bërë mua këtë? – Adriani shkoi ti shpëtonte, po e gjeti të shtrirë mes rrugës vajzën: Ajo kishte dhënë shpirt

O Zot i madh pse ma bërë mua këtë? – Adriani shkoi ti shpëtonte, po e gjeti të shtrirë mes rrugës vajzën: Ajo kishte dhënë shpirt

Adrian Sm ith u përball me një ndodhi që mos e kaloftë njeri, thuhet. Ai punonte si zja rrë fikës dhe i nisën mesazh që të shkonte pasi një makinë kishte marrë f lakë. Por kur shkoi në vendin e ngjarjes, ai pa se vajza e tij vetëm 21 vjeçe kishte dhë.në shpirt. Adriani u nis për të fi kur fl.akët e makinës ku kishte dh.ënë shpirt vajza e tij. Ai ka për jetuar ma kthin më të keq, që mund të kaloj një prind.Ai i kishteHAP REK LAMEN DHE LEXO LAJMIN E PLOTE.