O ZOT, Çfarë po ndodh në Itali? A është afer fundi i botës? VIDEO

O ZOT, Çfarë po ndodh në Itali? A është afer fundi i botës? VIDEO


Një vorbull uji u shfaq papritur në brigjet Italiane duke u kthyer më pas në një tornado e cila shkaktoi dëmtime në Sanremo.

Videot e publikuara në rrjetet sociale dhe në YouTube tregojnë fenomenin e çuditshëm që ndodhi të premten në Sanremo.

Duke klikuar ne hapësirën me poshtë keni mundësi te shikoni videon e plotë: