Nuk ua merr mendja! Ky qytet shqiptarë mban rekordin për femrat beqare dhe më të bukura

A6CE0709 F266 4A52 B815 3EC465199638

Nuk ua merr mendja/ Ky qytet shqiptarë mban rekordin për femrat beqare dhe më të bukura

Vlenë të theksohet se kjo matje ishte bërë në vitin 2018 por sa kanë ndryshuar këto numra nuk ka të dhëna më të reja.

Ja qytetet me numrin më të madh të femrave dhe meshkujve beqarë nga matja e INSTAT në vitin 2018: Harta e femrave beqare: Tiranë – 27.2 për qind, Durrës – 22.6 për qind, Vlorë – 20.3 për qind, Korcë – 18.3 për qind, Lezhë – 25.1 për qind, Shkodër – 24.2 për qind, Elbasan – 22.6 për qind, Dibër – 24.9 për qind.

Harta e meshkujve beqarë: Tiranë – 33.9 për qind, Durrë – 31.5 për qind, Vlorë – 29.9 për qind, Korçë – 29.0 për qind, Lezhë -33.1 për qind, Shkodër – 32.8 për qind.