“Nuk Do Ndryshojë Asgjë Nuk Do Kenë Efekt”- Merkel Bën Deklaratën E Fortë Dhe Shuan Shpresat Për Përfundimin E Pandemisë - Lajme-Javore
error: Kujdes: Ndalohet kopjimi i materialit. !!