Njoftim i rëndësishëm nga Ambasada e Kosovës në Berlin

Njoftim i rëndësishëm nga Ambasada e Kosovës në Berlin

Ambasada e Republikës së Kosovës në Berlin njofton që për shërbimet konsullore të shtetasve tanë nga data 4.05.2020 do të fillohet me pranimin e kërkesave për termine.

Kërkesat për termine mund t’i bëni përmes telefonit apo e-mailit të konsullatave në Berlin, Stuttgart, Hamburg, Franfkurt, München dhe Düsseldorf.

E rëndësishme: Si pasojë e COVID 19 palët pa termine nuk do të pranohen në konsullata.

Shpresojmë në mirëkuptimin tuaj!

NJOFTIM Ambasada e Republikës së Kosovës në Berlin njofton që për shërbimet konsullore të shtetasve tanë nga data…

Gepostet von Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Stuttgart am Sonntag, 3. Mai 2020