Njëvjeçarja Bie Në Hekurudhë, Treni Kalon Mbi Të – Shpëton Pa Asnjë Gërvishtje !(Video, +16)

Njëvjeçarja Bie Në Hekurudhë, Treni Kalon Mbi Të – Shpëton Pa Asnjë Gërvishtje !(Video, +16)

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Një foshnje njëvjeçare ka mbijetuar mrekullisht, pasi kishte rënë në binarë dhe mbi të kishte kaluar treni. Vajza madje ka shpëtuar pa as edhe një gërvishtje në trup, pasi treni derisa kaloi nuk e preku.
E gjithë ngjarja ndodhi në qytetin indian Maturi, pasi prindërve u kishte rrëshqitur nga dora derisa po dilnin nga treni. Për fat të mirë gjithçka ka përfunduar siç është më së miri. Foshnja po cilësohet si vajza më me fat në botë, ndërsa në vendlindje është bërë kryetemë.